Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΖΕΛΕ


 Γλυκό με γιαούρτι  και ζελέ


Απο: Βίκυ  




ΥΛΙΚΑ
500 γρμ στραγγιστό γιαούρτι 
2 φακελάκια ζελέ της αρεσκείας μας ( π.χ. τροπικά φρούτα)
1 ποτήρι νερό
1 κονσέρβα 800 γρμ. .κομπόστα ανάμικτα φρούτα (φρουτοσαλάτα) μαζί με το σιρόπι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε  το νερό. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά.
Ρίχνουμε μέσα το ζελέ και ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί , προσθέτουμε  την κομπόστα και το γιαούρτι.Το αδειάζουμε σε ένα ρηχό δοχείο και αφήνουμε να πήξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου